Voor al uw vragen:
info@lifthing.com

+32 3 331 30 53
+32 9 394 44 48

Handling gensets in haven van Antwerpen

We hebben drie gensets, elk bestaande uit een motor, frame en generator, behandeld voor assemblage en verdere verscheping. Elke genset heeft een indrukwekkend totaalgewicht van 167 ton.

Projectdetails

Bij dit project was precisie en vakmanschap vereist om de horizontale en verticale bewegingen van de drie afzonderlijke onderdelen per genset te beheren. Ons team van professionele riggers maakte gebruik van onze hoogwaardige apparatuur om dit project soepel en efficiënt te laten verlopen.

Gebruikte apparatuur

  • Portiek (Enerpac SBL500): Voor de zware hijswerkzaamheden gebruikten we onze betrouwbare Enerpac portiek.
  • Sefiro (Greiner): Onze zelfrijdende industriële rollers van het merk Greiner zorgden voor een veilige en efficiënte verplaatsing van de onderdelen.
  • Professioneel Riggerteam: Ons team van ervaren riggers stond klaar om elke uitdaging aan te pakken en ervoor te zorgen dat de assemblage en verpakking vlekkeloos verliepen.

Dankzij onze geavanceerde apparatuur en het vakmanschap van ons team konden we dit complexe project succesvol afronden en de gensets klaarstomen voor verdere verscheping.

Meer weten?

Wil je meer weten over onze projectaanpak en hoe Lifthing jouw project kan ondersteunen? Neem gerust contact met het team van Lifthing. We helpen je graag en snel.

Klik op de afbeeldingen voor een grotere weergave


sectorSECTOR: Industrie
regioREGIO: België, Antwerpen
gewichtGEWICHT: Maximaal 167 ton
tijdstipUITGEVOERD: 2024

Enerpac gantry

Vragen?

Contacteer ons voor advies of een vrijblijvende offerte.