Voor al uw vragen:
info@lifthing.com

+32 3 331 30 53
+32 9 394 44 48

Machineverplaatsing

Bij een machineverplaatsing komt heel wat kijken, dus dit laat je maar beter aan een specialist over. Bij Lifthing zorgen ze voor een machine verplaatsing van A tot Z. Een enkelvoudig transport, een interne verschuiving, hijswerkzaamheden of een demontage en montage? Op Lifthing kun je rekenen.

Dé partner voor je zware machineverplaatsing

Bij Lifthing zijn ze al jaren thuis in het verplaatsen van machines en tal van ervaren specialisten staan voor je klaar. Bij Lifthing zorgen ze voor:

Vragen?

Contacteer ons voor advies of een vrijblijvende offerte
machineverplaatsing

Geen klus is te zwaar voor Lifthing en ze denken steeds met je mee. In gans Europa kun je rekenen op de ondersteuning van Lifthing voor al je industriële machine verplaatsingen of machinetransport. Met een state-of-the-art machinepark staan ze klaar voor elke klus en zorgen ze voor een zorgeloze afhandeling van de verplaatsing.

Jarenlange ervaring als troef in zware machine verplaatsen

Elke sector en industrie heeft zijn gevoeligheden en bij Lifthing kennen ze deze door en door. Deze ervaren specialist in machineverplaatsingen beschikt over alle nodige erkenningen en is thuis in heel wat sectoren. Of het nu gaat om laden en lossen, kantelen, hijsen of plaatsen en verplaatsen, bij Lifthing doen ze het uiterst efficiënt en snel.

Ben je op zoek naar een betrouwbare partner voor je project en wil je een partner met wie het makkelijk samenwerken is? Die heb je met Lifthing zeker en vast gevonden. Ons streven is immers jouw tevredenheid op het vlak van zware machine verplaatsing en machinetransport.

machineverhuis

Waarom kiest u voor Lifthing?

Lifthing personeel

Ze benaderen elke werksituatie met een open geest en zoeken voor elk probleem een oplossing.

We leiden onze medewerkers continue op en investeren in hun veiligheid door hen te laten werken met recent materiaal. Door hun flexibiliteit kunnen we de stoptijden in de productie zo kort mogelijk houden.

Onze medewerkers zijn gepassioneerde vakmensen. Ze voeren hun job vol fierheid uit, hebben respect voor het materiaal, collega’s en klanten. Bovendien zijn ze trots op wat ze kennen én kunnen. Met zijn allen kunnen we de grootste en zwaarste werken aan.

Wilt u dat wij alles regelen, van A tot Z?

Dan bent u wellicht geholpen met onze totaalservice:

Lifthing successfully moved our production line to our new factory

Aanvullend

Lifthing houdt zich inderdaad niet alleen bezig met de industriële verhuis van machines, maar ook met alles wat daarbij komt kijken. We verhuizen, manipuleren en monteren, en dat is wat Lifthing onderscheidt van de andere riggingbedrijven. De meeste van onze collega’s specialiseren zich in één riggingonderdeel. De klemtoon ligt weliswaar op het installeren van machines. De mechanische en elektrische bijkomende activiteiten beschouwen we als extra’s. U mag er echter zeker van zijn dat we elke taak 100% perfect en veilig uitvoeren. Indien nodig, over de landsgrenzen heen.

Onze aanvullende diensten zijn:

icon tijdelijke opslag

Tijdelijke opslag

icon kraanwerk

Kraanwerk

icon engineering

Engineering

icon expeditie vergunningen

Expeditie & vergunningen

icon transformator service

Transformator service

icon uitzonderlijk vervoer

(Uitzonderlijk) transport