Voor al uw vragen:
info@lifthing.com

+32 3 331 30 53
+32 9 394 44 48

Industriële verhuizingen van machines en installaties

Industriële verhuizing van machines nodig? Fabrieksverhuis? Wil je je machines intern verhuizen? Dan ga je het best op zoek naar een firma die de industriële verhuis van machines tot in de perfectie regelt en daarbij alle veiligheidsvoorschriften in acht neemt.

Kan het bedrijf je bovendien helpen bij het technische en mechanische gedeelte, dan is dat uiteraard meegenomen. Lifthing is zo’n bedrijf. Lifthing zorgt niet alleen voor de industriële verhuis van machines, maar staat ook in voor de demontage, montage en manipulatie ervan.

U zoekt een partner voor een industriële verhuis?

Dan bent u bij Lifthing aan het goede adres. Onder industriële verhuis verstaan wij alle werkzaamheden die gekoppeld zijn aan machinebehandeling of -verplaatsingen. Dat kan gaan over:

Vragen?

Contacteer ons voor advies of een vrijblijvende offerte
Lifthing industriele verhuizingen

Al deze handelingen, als industriële verhuizer, vereisen een professionele aanpak. Het plaatsen van een machine, installatie of volledige productielijn moet vooral correct gebeuren. Samenwerken met een betrouwbare partner is dan ook noodzakelijk.

Die partij moet over de nodige knowhow beschikken, een professioneel team en recent machinepark. In dat geval zit je perfect bij Lifthing. We verzorgen uw industriële verhuizing van begin tot eind. Naast het mechanische deel van het project staan we in voor het elektrisch aan- en afkoppelen van machines.

Projectaanbod op maat, perfect uitgevoerd

Ook uw bedrijf heeft zijn eigen veiligheidsvoorschriften en productieomgeving. Onze oplossingen zijn dus altijd op maat gemaakt. We brengen niet alleen uw omgeving en machines in kaart. We analyseren ook alle aspecten die nodig zijn om onze werkzaamheden, als industriële verhuizer, te coördineren. Dan stellen we u de beste, meest efficiënte, praktische en veilige oplossing voor, volledig toegespitst op uw bedrijfssituatie. Ons doel? Uw project correct, zelfs perfect uit te voeren.

transformator sleeën

Waarom kiezen voor Lifthing voor industriële verhuizingen?

Lifthing personeel

Ze benaderen elke werksituatie met een open geest en zoeken voor elk probleem een oplossing.

We leiden onze medewerkers continue op en investeren in hun veiligheid door hen te laten werken met recent materiaal. Door hun flexibiliteit kunnen we de stoptijden in de productie zo kort mogelijk houden.

Onze medewerkers zijn gepassioneerde vakmensen. Ze voeren hun job vol fierheid uit, hebben respect voor het materiaal, collega’s en klanten. Bovendien zijn ze trots op wat ze kennen én kunnen. Met zijn allen kunnen we de grootste en zwaarste werken aan.

Wilt u dat wij alles regelen, van A tot Z?

Dan bent u wellicht geholpen met onze totaalservice in industriële verhuizingen:

Toen we een zware kolomboormachine overnamen uit een faillissement, hadden we een halve dag om die te verhuizen. Dankzij Lifthing is dat perfect gelukt.

Aanvullend

Lifthing houdt zich inderdaad niet alleen bezig met de industriële verhuis van machines, maar ook met alles wat daarbij komt kijken. We verhuizen, manipuleren en monteren, en dat is wat Lifthing onderscheidt van de andere riggingbedrijven. De meeste van onze collega’s specialiseren zich in één riggingonderdeel. De klemtoon ligt weliswaar op het installeren van machines. De mechanische en elektrische bijkomende activiteiten beschouwen we als extra’s. U mag er echter zeker van zijn dat we elke taak 100% perfect en veilig uitvoeren. Indien nodig, over de landsgrenzen heen.

Onze aanvullende diensten zijn:

icon tijdelijke opslag

Tijdelijke opslag

icon kraanwerk

Kraanwerk

icon engineering

Engineering

icon expeditie vergunningen

Expeditie & vergunningen

icon transformator service

Transformator service

icon uitzonderlijk vervoer

(Uitzonderlijk) transport

Eén contactpersoon met kennis van zaken.

Bij Lifthing doet u zaken met één contactpersoon. Elk project heeft zijn eigen verantwoordelijke en dat is niet zomaar de eerste de beste. Onze projectleiders hebben allemaal een gedegen technische opleiding achter de rug. Elk van hen probeert zo servicegericht mogelijk te werken en elke e-mail binnen de 24 uur te beantwoorden. Helaas lukt dat niet altijd. Als we worden gevraagd voor een opdracht, gaan we wel onmiddellijk de werf bekijken. Dat vinden we broodnodig om een goede inschatting te kunnen maken van wat de opdracht precies inhoudt. De persoon die dat eerste werfbezoek brengt wordt dan ook verantwoordelijk voor het hele project. Hij wordt contactpersoon voor alle (werf)vergaderingen, e-mails, en volgt het hele project op, inderdaad van A tot Z. Volgens ons de enige goede manier van werken.

industriële verhuizingen

Alle nodige beveiligingscertificaten, ook VCA-P

De P in VCA-P staat voor petrochemie, en dat is de hoogste graad van veiligheidscertificering die een bedrijf kan hebben. Het verkrijgen van dat certificaat heeft veel voeten in de aarde. Om te kunnen starten als riggingfirma die zich bezighoudt met de industriële verhuis van machines krijg je eerst een audit waarvoor je 100% moet slagen. Vervolgens wordt je bedrijf om de vijf jaar opnieuw doorgelicht. Bepaalde zaken worden dan weer jaarlijks gecontroleerd.

Ons VCA-P-certificaat toont aan dat we constant gescreend worden op veiligheid. De volgende vragen worden dan gesteld:

  • Hebben we hijsplannen?
  • Beschikken we over veiligheidsplannen?
  • Houden we toolboxen met onze mensen rond veiligheid?


In bepaalde vooral grote bedrijven kom je gewoon niet binnen als je dat P-certificaat niet in je bezit hebt. Ook hierin onderscheidt Lifthing zich van de concurrenten. We beschikken als enige over het petrochemiecertificaat, dat eigenlijk vooral voorbestemd is voor grote bedrijven. We zijn er trots op.

industriële verhuis

Industriële verhuizingen van machines van A tot Z

Sommige bedrijven kunnen het allemaal. Die garanderen een industriële verhuis van machines van A tot Z. Dat betekent dat ze zich bekommeren om de demontage van de machines, het transport, de volledige montage en installatie ervan, zowel elektrisch als mechanisch. Met deze omschrijving leggen we al meteen het unieke aanbod van het riggingbedrijf Lifthing bloot.

Lifthing verhuist inderdaad niet alleen grote en zware machines en installaties, het bedrijf houdt zich ook bezig met de technische en mechanische nevenactiviteiten. Wat verstaan we daaronder? Wat lassen, een pneumatische koppeling leggen, solderen… U vraagt, wij draaien. Wilt u dat we alles samen aanpakken in één grote operatie, dan doen we dat. Maar wilt u dat we uw machine louter verplaatsen? Dan doen we dat uiteraard ook.

Voor de industriële verhuis van machines werken we altijd met het meest moderne materiaal.

  • We vinden het uitermate belangrijk dat het materiaal waarmee we werken kwalitatief hoogstaand is.
  • We zorgen ervoor dat het duurzaam materiaal dat we aankopen een lang leven beschoren is.
  • We investeren bij aankoop liever iets meer, om te vermijden dat we na amper twee jaar met defecten worden geconfronteerd. Kwaliteit staat bij ons boven alles.