Voor al uw vragen:
info@lifthing.com

+32 3 331 30 53
+32 9 394 44 48

Montage en manipulatie

De montage, demontage, manipulatie en installatie van een industriële installatie is in elk bedrijf anders. Lifthing werkt voor elk project een oplossing op maat uit.

Industriële montage, demontage en manipulatie is niet niks. Die handelingen vragen een gepersonaliseerde professionele aanpak en een ruime expertise. Elk bedrijf heeft zijn eigen veiligheidsvoorschriften en productieomgeving. Daarom zoekt Lifthing per project naar de beste oplossing.

Voorbeelden industriële montage, demontage en manipulatie

Vragen?

Contacteer ons voor advies of een vrijblijvende offerte
montage machine hijsen met portiek

Installatie van machines

Wilt u een machine demonteren, herinstalleren en opnieuw in werking stellen? Dan zit u bij Lifthing aan het goede adres. Lifthing handelt uw project vlotjes af, met de nodige kennis en het juiste materiaal. Het succes van een montage of aansluiting hangt af van verschillende factoren. Maar het is vooral het team en het materiaal waarmee het werkt dat de operatie doet slagen.

Lifthing wil elke installatie of montage zo efficiënt mogelijk laten verlopen en hecht daarom veel belang aan details en opvolging.

Specialist-riggers bij Lifthing

Rigging is de naam voor alle takelwerkzaamheden die met kennis van zaken moeten worden aangepakt. We geven u graag enkele voorbeelden van riggingprojecten:

Al onze riggers zijn technisch competente vakmensen. Ze beschikken over de knowhow om complexe en logistieke operaties vlot uit te voeren. Bij elk probleem, hoe complex ook, gaan ze met de nodige kennis en een open geest op zoek naar de beste oplossing. Veiligheid staat steeds op de eerste plaats.

Wilt u een beroep doen op onze totaalservice? In dat geval verzorgen we alles van a tot z. We ontmantelen, verplaatsen, transporteren en assembleren uw machines, zowel elektrisch als mechanisch.

montage tank hijsen

Waarom kiest u voor Lifthing?

Lifthing personeel

Ze benaderen elke werksituatie met een open geest en zoeken voor elk probleem een oplossing.

We leiden onze medewerkers continue op en investeren in hun veiligheid door hen te laten werken met recent materiaal. Door hun flexibiliteit kunnen we de stoptijden in de productie zo kort mogelijk houden.

Onze medewerkers zijn gepassioneerde vakmensen. Ze voeren hun job vol fierheid uit, hebben respect voor het materiaal, collega’s en klanten. Bovendien zijn ze trots op wat ze kennen én kunnen. Met zijn allen kunnen we de grootste en zwaarste werken aan.

Wilt u dat wij alles regelen, van A tot Z?

Dan bent u wellicht geholpen met onze totaalservice:

Lifthing successfully moved our production line to our new factory

Aanvullend

Lifthing houdt zich inderdaad niet alleen bezig met de industriële verhuis van machines, maar ook met alles wat daarbij komt kijken. We verhuizen, manipuleren en monteren, en dat is wat Lifthing onderscheidt van de andere riggingbedrijven. De meeste van onze collega’s specialiseren zich in één riggingonderdeel. De klemtoon ligt weliswaar op het installeren van machines. De mechanische en elektrische bijkomende activiteiten beschouwen we als extra’s. U mag er echter zeker van zijn dat we elke taak 100% perfect en veilig uitvoeren. Indien nodig, over de landsgrenzen heen.

Onze aanvullende diensten zijn:

icon tijdelijke opslag

Tijdelijke opslag

icon kraanwerk

Kraanwerk

icon engineering

Engineering

icon expeditie vergunningen

Expeditie & vergunningen

icon transformator service

Transformator service

icon uitzonderlijk vervoer

(Uitzonderlijk) transport