Voor al uw vragen:
info@lifthing.com

+32 3 331 30 53
+32 9 394 44 48

Transport met kraanwagen

Wil je jouw machines verplaatsen, maar zijn ze moeilijk bereikbaar? Bij Lifhting lossen ze dit simpel op. Een transport met laadkraan biedt meestal de geknipte oplossing om dit klusje te klaren en uw machines op een vlotte manier te verplaatsen en te vervoeren.

Tal van mogelijkheden op het vlak van transport met kraanwagen

Bij Lifthing moeten ze geregeld beroep doen op kraanwagens. Ze beschikken dan ook over een moderne vloot aan vrachtwagens en opleggers met kraan. Hierdoor kunnen ze zonder probleem de meest uitdagende machineverplaatsingen aan en bieden ze steeds een oplossing voor je probleem.

Ben je dus op zoek naar een veilige manier om je machines te verplaatsen, dan kom je al snel uit bij de specialisten van Lifthing. Zij verplaatsen al je machines met de grootste zorg, ook als er een transport met kraanwagen nodig is. Zij staan garant voor de veiligheid en een zorgeloze verplaatsing.

 

Vragen?

Contacteer ons voor advies of een vrijblijvende offerte
afstandsbediening kraanwagen

Mobiele afstandsbediening voor transport met kraanwagen

Lifthing beschikt niet enkel over vrachtwagens met kranen, er zijn ook trailers, waarbij de kraan vanop afstand bediend kan worden. De persoon die de kraan bedient zit dan niet in de vrachtwagen, maar staat op de locatie waar de machine komt. Hierdoor weet deze specialist perfect wat hij doet. Een garantie op een vlotte en efficiënte machineverplaatsing.
 

Vaklui die hun stiel kennen

Wens je een piekfijne service door ervaren vaklui die hun stiel kennen? Reken dan maar op Lifthing. Ze hebben er al ontelbare projecten opzitten waarbij er beroep werd gedaan op een transport met kraanwagen. Hierdoor kennen ze het klappen van de zweep en kunnen ze zonder probleem ook jouw project tot een goed einde brengen. Nood aan een transport met laadkraan? Neem contact op met Lifthing!

kraanwagen 85TM

Waarom kiest u voor Lifthing?

Lifthing personeel

Ze benaderen elke werksituatie met een open geest en zoeken voor elk probleem een oplossing.

We leiden onze medewerkers continue op en investeren in hun veiligheid door hen te laten werken met recent materiaal. Door hun flexibiliteit kunnen we de stoptijden in de productie zo kort mogelijk houden.

Onze medewerkers zijn gepassioneerde vakmensen. Ze voeren hun job vol fierheid uit, hebben respect voor het materiaal, collega’s en klanten. Bovendien zijn ze trots op wat ze kennen én kunnen. Met zijn allen kunnen we de grootste en zwaarste werken aan.

Wilt u dat wij alles regelen, van A tot Z?

Dan bent u wellicht geholpen met onze totaalservice:

Toen we een zware kolomboormachine overnamen uit een faillissement, hadden we een halve dag om die te verhuizen. Dankzij Lifthing is dat perfect gelukt.

Aanvullend

Lifthing houdt zich inderdaad niet alleen bezig met de industriële verhuis van machines, maar ook met alles wat daarbij komt kijken. We verhuizen, manipuleren en monteren, en dat is wat Lifthing onderscheidt van de andere riggingbedrijven. De meeste van onze collega’s specialiseren zich in één riggingonderdeel. De klemtoon ligt weliswaar op het installeren van machines. De mechanische en elektrische bijkomende activiteiten beschouwen we als extra’s. U mag er echter zeker van zijn dat we elke taak 100% perfect en veilig uitvoeren. Indien nodig, over de landsgrenzen heen.

Onze aanvullende diensten zijn:

icon tijdelijke opslag

Tijdelijke opslag

icon kraanwerk

Kraanwerk

icon engineering

Engineering

icon expeditie vergunningen

Expeditie & vergunningen

icon transformator service

Transformator service

icon uitzonderlijk vervoer

(Uitzonderlijk) transport