Voor al uw vragen:
info@lifthing.com

+32 3 331 30 53
+32 9 394 44 48

Uitzonderlijk vervoer en machinetransport

Machinetransport is een hoofdonderdeel van een industriële verhuis. Soms gaat het om één machine, soms om een volledige productielijn. Lifthing biedt oplossingen voor complexe logistieke operaties en regelt uitzonderlijk vervoer.

Een machinetransport moet vooral succesvol zijn. Zonder breuken, zonder calamiteiten en zonder problemen. Lifthing wil dat het transport zo efficiënt en veilig mogelijk verloopt. Lifthing hecht dan ook veel belang aan de details en opvolging. En aan de correcte samenwerking van heel wat actoren.

vervoerscommisionair

Verticaal en horizontaal machinetransport

Een machine verplaatsen is altijd een huzarenwerk. Zeker als dat gebeurt in een complexe of beperkte ruimte. Speciale hijswerken nodig zoals rigging, vijzelen en sleeën? Daarvoor kunt u terecht bij Lifthing. Telkens opnieuw realiseren we een vlotte en veilige aaneenschakeling van alle werkzaamheden. Het is onze ambitie elk project te laten slagen. Daarvoor gaan we geen enkele uitdaging uit de weg.

Uitzonderlijk vervoer

Hebt u een lading die u naar een bepaalde bestemming moet? Dan zijn uitzonderlijke maatregelen aan de orde. Lifthing regelt uitzonderlijk vervoer bij grote machines. Of bij machines die speciale zorg vragen. Wij beperken ons niet tot de fysieke verplaatsing, maar stippelen het volledige traject feilloos voor u uit. Niet enkel binnen België, maar binnen gans Europa. Dat houdt in dat wij instaan voor:

uitzonderlijk vervoer

Afhankelijk van het project vullen we het uitzonderlijk vervoer aan met transport via het binnenwater.

Vragen?

Contacteer ons voor advies of een vrijblijvende offerte

Waarom kiest u voor Lifthing?

Lifthing personeel

Ze benaderen elke werksituatie met een open geest en zoeken voor elk probleem een oplossing.

We leiden onze medewerkers continue op en investeren in hun veiligheid door hen te laten werken met recent materiaal. Door hun flexibiliteit kunnen we de stoptijden in de productie zo kort mogelijk houden.

Onze medewerkers zijn gepassioneerde vakmensen. Ze voeren hun job vol fierheid uit, hebben respect voor het materiaal, collega’s en klanten. Bovendien zijn ze trots op wat ze kennen én kunnen. Met zijn allen kunnen we de grootste en zwaarste werken aan.

Wilt u dat wij alles regelen, van A tot Z?

Dan bent u wellicht geholpen met onze totaalservice:

Toen we een zware kolomboormachine overnamen uit een faillissement, hadden we een halve dag om die te verhuizen. Dankzij Lifthing is dat perfect gelukt.

Aanvullend

Lifthing houdt zich inderdaad niet alleen bezig met de industriële verhuis van machines, maar ook met alles wat daarbij komt kijken. We verhuizen, manipuleren en monteren, en dat is wat Lifthing onderscheidt van de andere riggingbedrijven. De meeste van onze collega’s specialiseren zich in één riggingonderdeel. De klemtoon ligt weliswaar op het installeren van machines. De mechanische en elektrische bijkomende activiteiten beschouwen we als extra’s. U mag er echter zeker van zijn dat we elke taak 100% perfect en veilig uitvoeren. Indien nodig, over de landsgrenzen heen.

Onze aanvullende diensten zijn:

icon tijdelijke opslag

Tijdelijke opslag

icon kraanwerk

Kraanwerk

icon engineering

Engineering

icon expeditie vergunningen

Expeditie & vergunningen

icon transformator service

Transformator service

icon uitzonderlijk vervoer

(Uitzonderlijk) transport