Voor al uw vragen:
info@lifthing.com

+32 3 331 30 53
+32 9 394 44 48

Hoe Lifthing tanks plaatst

Tank plaatsen met ormig

Transport, plaatsing en afwerking

Bij Lifthing staan we bekend om onze expertise in het plaatsen van machines op industriële locaties. Maar wist je dat we ook gespecialiseerd zijn in het efficiënt en veilig plaatsen van tanks? Van kunststof tot inox, wij hebben de kennis en ervaring om diverse typen tanks op professionele wijze te installeren. Ontdek hoe Lifthing tanks transporteert, plaatst en afwerkt voor een complete installatieoplossing.

Deskundige tanktransport en lossen

Het transporteren en lossen van tanks is een precies werk dat expertise en de juiste apparatuur vereist. Bij Lifthing maken we gebruik van compacte, elektrisch aangedreven machines met non-marking banden, speciaal ontworpen voor nauwe ruimtes. Onze gekwalificeerde team zorgt voor een vlekkeloze operatie, van het veilig lossen van de tank van de vrachtwagen tot het klaarmaken voor installatie op de industriële site.

Aanpassing aan beperkte ruimtes

Werken in nauwe ruimtes is voor ons dagelijkse kost. Onze machines en personeel zijn hierop afgestemd, waardoor we zelfs in de meest beperkte omgevingen efficiënt kunnen opereren. Tanks die binnen moeten worden geplaatst, worden vaak horizontaal ingebracht en later rechtop gezet, vanwege beperkte toegangspoorten. Met onze ervaring en precisie zorgen we voor een naadloze installatie, ongeacht de omstandigheden.

Maatwerkoplossingen door projectleiders

Bij Lifthing geloven we in maatwerk. Onze projectleiders bezoeken elke klant ter plaatse om de situatie te bekijken en oplossingen op maat uit te werken. Afhankelijk van de omgeving kan dit een andere aanpak vereisen. Ons doel is om een veilige en efficiënte installatie te garanderen die voldoet aan de specifieke behoeften van elke klant.

Volledige installatieservice

Bij Lifthing gaan we verder dan alleen het plaatsen van tanks. We staan ook in voor de volledige afwerking, inclusief het plaatsen van borstwering, balustrades, kooiladders en meer. Onze expertise strekt zich uit tot elk aspect van de installatie, waardoor klanten kunnen vertrouwen op een complete en hoogwaardige service.

 

Als je op zoek bent naar een betrouwbare partner voor het plaatsen van tanks op industriële locaties, dan ben je bij Lifthing aan het juiste adres. Met onze deskundigheid in transport, plaatsing en afwerking bieden we een complete installatieoplossing voor al je tankplaatsingsprojecten. 

Neem vandaag nog contact met ons op voor meer informatie of een offerte op maat.

Meer blogberichten