Voor al uw vragen:
info@lifthing.com

+32 3 331 30 53
+32 9 394 44 48

Diepladers vaak onmisbaar bij industrieel transport

Dieplader

Transport, plaatsing en afwerking

Bij een industriële verhuizing en machineverplaatsing is er vaak nood aan specifieke transportmiddelen, waaronder diepladers. Welke dieplader u nodig heeft, hangt af van het type machine dat verplaatst of verhuisd moet worden.

Types diepladers

Als industriële verhuizer vervoert Lifthing machines en installaties met eigen wagens. Dankzij de verlaagde laadvloer van diepladers kunnen we ook hogere machines transporteren. Er zijn verschillende types diepladers. Denk bijvoorbeeld aan de uitschuifbare dieplader, die tot een lengte van 26 meter kan worden aangepast aan de lengte van de machine. Om uw kostbare lading proper af te leveren, hebben we ook diepladders met verhoog- en verbreedbare bache.

Diepladers vereisen uitzonderlijk vervoer

Diepladertransport valt in sommige gevallen onder uitzonderlijk vervoer. Lifthing beschikt over de nodige erkenningen en attesten om uitzonderlijk transport correct en veilig uit te voeren. We staan daarbij ook in voor het aanvragen van de specifieke vergunningen. Hou er wel rekening mee dat er na de aanvraag een bepaalde tijd overgaat voordat de vergunningen effectief worden afgeleverd.

Lifthing beperkt zich dus niet tot de fysieke verplaatsing van machines. We stippelen het volledige vervoerstraject voor u uit, of dat nu binnen België of binnen Europa is. We staan onder andere ook in voor routeverkenning, transportbegeleiding, verkeersbegeleidende maatregelen en brugberekening.

Neem contact met ons op als u een dieplader nodig heeft.

Meer blogberichten