Voor al uw vragen:
info@lifthing.com

+32 3 331 30 53
+32 9 394 44 48

Manipulatie van luchtgroepen

Tijdens verbouwingen in een administratief gebouw in Gent werd duidelijk dat de luchtgroepen aan vernieuwing toe waren. We kregen de vraag of Lifthing in staat was tot een manipulatie van deze luchtgroepen. Uiteraard waren we dat. Aangezien het gebouw in werking bleef, was een installatie tijdens het weekend noodzakelijk.

Hoe gingen we te werk?

Op de werf zelf hadden we geen ruimte om de warmtewielen in elkaar te steken. Dat werkje is dus op voorhand geklaard in ons eigen magazijn. Nadat de warmtewielen gemonteerd waren, hebben we ze op transport gezet en geïnstalleerd in het gebouw. Uiteraard samen met alle andere onderdelen. De ruimte waarin we de luchtgroepen en het warmtewiel moesten plaatsen, was net groot genoeg. De opdracht vereiste een nauwkeurige manipulatie en installatie.

Nog vragen over de manipulatie van luchtgroepen?

Neem dan contact op met het team van Lifthing. We geven je graag een extra woordje uitleg over dit project en over onze montage en manipulatie van machines. Wist je trouwens dat Lifthing instaat voor hijswerk, installatie en montage bij het installeren van luchtgroepen?

Klik op de afbeeldingen voor een grotere weergave


sectorSECTOR: Installatiebedrijf
regioREGIO: België, Gent
gewichtGEWICHT: Maximaal 2 ton
tijdstipUITGEVOERD: 2017

project manipulatie luchtgroepen

Vragen?

Contacteer ons voor advies of een vrijblijvende offerte.