Voor al uw vragen:
info@lifthing.com

+32 3 331 30 53
+32 9 394 44 48

Luchtgroep installeren? Het gemak van 1 partij voor hijswerk, installatie en montage

HIjsen met portiek

Transport, plaatsing en afwerking

Onlangs installeerde Lifthing 17 luchtgroepen in het nieuwe Mechelse ziekenhuis AZ Sint-Maarten. Als gespecialiseerd industriële verhuizer deden wij zowel het hijswerk als de installatie en montage van de luchtgroepen. Een unieke gecombineerde service, die de organisatie van zo’n project een pak makkelijker maakt.

Hijswerk
Dit keer gebruikte Lifthing een zelfbalancerende hijsbalk om de onderdelen te lossen via de wanden van het gebouw. Als luchtgroepen in de kelder, op het dak op in een technische ruimte op een verdieping komen te staan, zet Lifthing uiteraard ander geschikt hijsmateriaal in.

Als gespecialiseerd industriële verhuizer deden wij zowel het hijswerk als de montage. Een unieke gecombineerde service, die de organisatie van zo’n project een pak makkelijker maakt

In combo met montage
Dezelfde techniekers die de manipulatie uitvoerden, monteerden daarna ook de luchtgroepen. Dat heeft tal van voordelen:

  • Slechts 1 briefing nodig.
  • De opdracht kan in 1 adem uitgevoerd worden.
  • 1 factuur.
  • 1 zelfde, hoogstaand veiligheids- en kwaliteitsniveau gedurende de volledige opdracht.

Zoekt u 1 aanspreekpunt om uw luchtgroepen te transporteren, manipuleren en monteren? Vraag nu vrijblijvend uw offerte aan.

We kunnen heel wat voor je doen! Verkrijg meer informatie over industriële verhuizingen, machinetransport, montage en manipulatie, machineverplaatsing en transport met de laadkraan.

Meer blogberichten