Voor al uw vragen:
info@lifthing.com

+32 3 331 30 53
+32 9 394 44 48

Positiewissel van transformatoren

In de kerncentrale van Doel hebben we 2 transformatoren verwisseld van plaats. Doordat we beschikken over een Habil-machtiging hebben we de toestemming om te werken in een hoogbeveiligde omgeving als dat van Doel. De transformatoren wogen 200 ton en bevonden zich op een site in aanbouw. Een transformator was volledig getest en moest in de plaats van de andere komen. De andere transformator moesten we gewoon aansluiten, nadat we beide van plaats gewisseld hadden.

2 transformatoren verwisseld van plaats

Omdat we niet mochten werken met een kraan moesten we alles doen met een sporensysteem. We hebben dus houten schotten voorzien, stalen rijplaten, sporen en een sleesysteem. Nadat we de transformatoren van plaats hadden verwisseld, hebben we uiteraard de sporen weer weggehaald. En zo hebben we ook deze opdracht foutloos weten uit te voeren.

Meer informatie nodig over een positiewissel van transformatoren?

Kunnen we je ook helpen met een industriële verhuis van een of meerdere machines? Neem gerust contact op met het team van Lifthing. Hier vind je alvast een aantal goede redenen om met Lifthing in zee te gaan.

Klik op de afbeeldingen voor een grotere weergave


sectorSECTOR: Machine producent
regioREGIO: België, Doel
gewichtGEWICHT: 200 ton
tijdstipUITGEVOERD: 2017

project positiewissel transformatoren

Vragen?

Contacteer ons voor advies of een vrijblijvende offerte.