Voor al uw vragen:
info@lifthing.com

+32 3 331 30 53
+32 9 394 44 48

Vijzelen en sleeën van een transformator

In een hoogspanningsomgeving is het niet altijd mogelijk om met een telescopische kraan te werken om een transformator te verplaatsen. Dit was ook in dit project het geval. We moesten de transformator vijzelen en sleeën.

Transformator vijzelen en sleeën

Lifthing heeft een transformator van rond de 75 ton gelost van een vrachtwagen en vervolgens naar zijn plaats gesleed. Zo’n operatie kan je niet altijd met behulp van een telescopische kraan doen. Soms zitten er hoogspanningsleidingen in de weg die het onmogelijk maken om met een kraan te werken. Ook in dit concrete geval konden we geen kraan gebruiken omdat we de transformatoren in een bepaalde constructie moesten plaatsen. We hebben dus onze vijzels en ons sleesysteem ingezet om de transformator te verplaatsen. Hoe deden we dat? We werkten vanuit de vrachtwagen, vijzelden de transformatoren naar omhoog en staken er sporen onder. Zo slaagden we erin de transformator te sleeën naar en in een bepaalde constructie.

Meer info nodig over een transformator vijzelen en sleeën?

Heb je verdere vragen die we kunnen beantwoorden, ook over industriële verhuizingen? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. Hier lees je trouwens meer over een van onze grootste kranen.

Klik op de afbeeldingen voor een grotere weergave


sectorSECTOR: Machine producent
regioREGIO: Frankrijk, Fréjus
gewichtGEWICHT: 76,5 ton
tijdstipUITGEVOERD: 2017

project vijselen transformator

Vragen?

Contacteer ons voor advies of een vrijblijvende offerte.