Voor al uw vragen:
info@lifthing.com

+32 3 331 30 53
+32 9 394 44 48

VCA-P gecertificeerde partner

VCA-P gecertificeerd

Transport, plaatsing en afwerking

VCA-P: hoogste onderscheiding

Lifthing heeft opnieuw het hoogst mogelijke VCA-certificaat gehaald, namelijk het VCA-P voor de petrochemie. Het is een kwaliteitskeurmerk voor alles wat te maken heeft met veiligheid, gezondheid en milieu op het werk. Het certificaat blijft 3 jaar geldig. Er is wel een jaarlijkse tussentijdse audit om de continuïteit van onze hoogwaardige dienstverlening te garanderen.

Wat betekent een VCA-P?

Ons VCA-P certificaat betekent dat wij goed onderbouwde procedures en protocollen hebben uitgewerkt om bij al onze werkzaamheden de hoogste graad van veiligheid te garanderen en ongevallen te voorkomen. Zelfs in de petrochemische sector, waar zeer strenge veiligheidsnormen gelden, weten onze medewerkers en onderaannemers precies aan welke voorschriften ze zich moeten houden. Het certificaat houdt ook de garantie in dat wij in alle omstandigheden een gezonde werkomgeving creëren voor onze medewerkers en medewerkers van onze klanten.

Welke voordelen houdt een VCA-P in voor onze klanten?

Dankzij het VCA-P certificaat kunnen onze opdrachtgevers er zeker van zijn dat wij op dezelfde golflengte zitten als het gaat om veiligheid, gezondheid en milieu. Al onze medewerkers worden continu bijgeschoold en zijn zich ook heel bewust van het belang van veiligheid. Het vergemakkelijkt de samenwerking bij industriële verhuizingen, machineverplaatsing en montage en manipulatie. Dit omdat over veiligheidszaken niet meer overlegd hoeft te worden: alle geldende normen worden sowieso gerespecteerd.

Geen gedoe met veiligheidsprotocols?

Doe een beroep op onze VCA-P gecertificeerde aanpak.

Meer blogberichten