Voor al uw vragen:
info@lifthing.com

+32 3 331 30 53
+32 9 394 44 48

Vervangen van een koelunit

Lifthing heeft in de kelder van een kantoor in het Gent de oude koelunit vervangen door een nieuwe. De hele operatie speelde zich af in een beperkte werkruimte. Na installatie van de nieuwe koelunit hebben we de oude koelunit afgevoerd en verschroot.

Koelunit vervangen

De koelunit die we moesten vervangen bevond zich in de kelder van een kantoorgebouw in het midden van de Gentse studentenbuurt. De klant kon de koelunit niet op voorhand ter plaatse afzetten en heeft de koelunit daarom bij ons in het bedrijf afgeleverd. Op de dag van de vervanging konden we de koelunit gemakkelijk op onze remorque meenemen om die te verhuizen. We hebben de oude koelunit eruit gehaald en naar boven gebracht, de nieuwe naar beneden gebracht en geïnstalleerd. Na de installatie namen we de oude koelunit mee naar ons bedrijf. Daar is een specialist langsgekomen om de koelvloeistof eruit te halen. De oude koelunit hebben we vervolgens naar de schroot gebracht.

Vragen over een koelunit vervangen?

Hoe we alles in detail aanpakken? Neem contact met ons op. We beantwoorden je vragen graag. Hier lees je meer over montage en manipulatie.

Klik op de afbeeldingen voor een grotere weergave


sectorSECTOR: Installatiebedrijf
regioREGIO: België, Gent
gewichtGEWICHT: 1 ton
tijdstipUITGEVOERD: 2017

project vervangen koelunit

Vragen?

Contacteer ons voor advies of een vrijblijvende offerte.