Voor al uw vragen:
info@lifthing.com

+32 3 331 30 53
+32 9 394 44 48

Nieuwe kraanwagen voor transport, hijs- en montagewerken

kraanwagen 85TM

Transport, plaatsing en afwerking

De nieuwste aanwinst in ons wagenpark is een multifunctionele 85 Tm kraanwagen. Hierdoor kan Lifthing uw bedrijf nog efficiënter assisteren bij zware hijs-, transport- en montagewerken tot 38 meter.

Tot 14 ton
De kraanwagen heeft een laadvloer van 5,5 meter + 6,5 meter en kan machines tot 14 ton hijsen en transporteren. Hij is dus geschikt voor uitzonderlijk vervoer van hoge, brede en zware ladingen. Lifthing beschikt over een vergunning om dit soort uitzonderlijk transport uit te voeren in België, Nederland, Duitsland en Frankrijk.

Multifunctioneel en efficiënt
Als de kraanwagen wordt ingeschakeld, hebt u meteen alle hijs- en manipulatiemateriaal bij de hand. Zo biedt de lier bijvoorbeeld een grote flexibiliteit voor werkzaamheden in bouwputten. De jib maakt het mogelijk om op een dak of op grote afstand montagewerken uit te voeren, tot 38 meter. Deze alles-in-één oplossing heeft het voordeel dat u geen extra materiaal moet inhuren.

Een multifunctionele kraanwagen 85 Tm nodig voor transport, hijs- of montagewerken? Vraag vrijblijvend een offerte aan en bekijk onze projecten.

We kunnen heel wat voor je doen! Verkrijg meer informatie over industriële verhuizingen, machinetransport, montage en manipulatie, machineverplaatsing en transport met de laadkraan.

Meer blogberichten