Voor al uw vragen:
info@lifthing.com

+32 3 331 30 53
+32 9 394 44 48

Verticaal en horizontaal transport met pick and carry kraan

Laden met compact kraan

Transport, plaatsing en afwerking

Maak kennis met ons aanbod aan pick and carry kranen, een veelzijdige oplossing voor het verplaatsen van machines zonder dat er stempelpoten nodig zijn. Met onze geavanceerde vloot kunnen we machines van 2 ton tot maar liefst 100 ton verplaatsen.

100% elektrisch

Onze pick and carry kranen zijn ontworpen voor een nauwkeurige en efficiënte verplaatsing, zelfs in krappe ruimtes. Ze zijn de perfecte keuze bij zowel kleine als grote machines of installaties.

Eén van de opmerkelijke voordelen is dat onze kranen elektrisch aangedreven zijn. Hierdoor werken ze stil en komen er geen uitlaatgassen aan te pas. Ideaal dus om in een binnen omgeving mee te werken.

Daarnaast zijn onze kranen uitgerust met non-marking banden om vloeren en oppervlakken te beschermen tijdens het verhuisproces.

Met al onze pick and carry kranen kan steeds zowel worden gehesen met een kraanhaak of opgetild met zijn vorken.

Met afstandsbediening?

Om nog praktischer en veiliger te kunnen werken, worden al onze kranen bediend met een afstandsbediening. Deze functie maakt onze kranen ideaal om te werken op productielocaties waar precisie cruciaal is.

Ervaren professionals

Ons team van ervaren professionals is toegewijd om een service van topkwaliteit te leveren. We begrijpen de unieke vereisten van elk project en passen onze aanpak daarop aan.

Of u nu een kleine machine of een zwaar stuk moet verplaatsen, LIFTHING is hier om u te helpen. Aarzel niet om ons te contacteren voor meer informatie of om een offerte aan te vragen.

Meer blogberichten